Μυστικά

Το Σωστό Πανάρισμα

Αρχικά, αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο και το καθαρίζουμε καλά ώστε να μην έχει και την παραμικρή λιπώδη ίνα. Με τον τρόπο αυτό, το κοτόπουλο

Περισσότερα »

Το Καψάλισμα

Μερικές φορές, ακόμα και σε κοτόπουλα από μεγάλες μονάδες, μένουν πάνω σε φτερούγες ή άλλα σημεία του πουλερικού μικρά φτερά. Αυτά τα τραβάμε με το

Περισσότερα »

Μαρινάρισμα

Μαρινάρισμα είναι η διαδικασία της εμβάπτισης τροφίμων σε συχνά όξινο υγρό με μπαχαρικά πριν το μαγείρεμα. Η προέλευσης της λέξης υπαινίσσεται τη χρήση της άλμης

Περισσότερα »

Απόψυξη κοτόπουλου

Οι απόψυξη κοτόπουλου μπορεί να γίνει με τρείς τρόπους: Απόψυξη στο Ψυγείο: Είναι ο καλύτερος τρόπος βραδείας απόψυξης, γιατί η χαμηλή θερμοκρασία του ψυγείου δεν

Περισσότερα »