Μυστικά
Σωστός Χρόνος Ψησίματος Κοτόπουλου
Σωστός χρόνος ψησίματος κοτόπουλου Ολόκληρα μπούτια κοτόπουλου 45-50 λεπτά στους 180º° C Ολόκληρο κοτόπουλο περίπου 1 ½ με 2 κιλά 60-70 λεπτά στους 180°º C
Το Σωστό Πανάρισμα
Αρχικά, αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο και το καθαρίζουμε καλά ώστε να μην έχει και την παραμικρή λιπώδη ίνα. Με τον τρόπο αυτό, το κοτόπουλο
Τα Εκλεκτά Μέρη Ενός Κοτόπουλου
Στήθος Κοτόπουλο: Όλο το στήθος του κοτόπουλου με το κόκκαλο και το δέρμα. Το κρέας είναι λευκό και χαμηλό σε λιπαρά. Είναι ιδανικό για φούρνο,
Το Καψάλισμα
Μερικές φορές, ακόμα και σε κοτόπουλα από μεγάλες μονάδες, μένουν πάνω σε φτερούγες ή άλλα σημεία του πουλερικού μικρά φτερά. Αυτά τα τραβάμε με το
Μαρινάρισμα
Μαρινάρισμα είναι η διαδικασία της εμβάπτισης τροφίμων σε συχνά όξινο υγρό με μπαχαρικά πριν το μαγείρεμα. Η προέλευσης της λέξης υπαινίσσεται τη χρήση της άλμης
Απόψυξη κοτόπουλου
Οι απόψυξη κοτόπουλου μπορεί να γίνει με τρείς τρόπους: Απόψυξη στο Ψυγείο: Είναι ο καλύτερος τρόπος βραδείας απόψυξης, γιατί η χαμηλή θερμοκρασία του ψυγείου δεν