Τα Εκλεκτά Μέρη Ενός Κοτόπουλου
Στήθος Κοτόπουλο: Όλο το στήθος του κοτόπουλου με το κόκκαλο
Μερικές φορές, ακόμα και σε κοτόπουλα από μεγάλες μονάδες, μένουν πάνω σε φτερούγες ή άλλα σημεία του πουλερικού μικρά φτερά. Αυτά τα τραβάμε με το χέρι ή με τσιμπιδάκι.
Επίσης μένουν μικρές τρίχες, που καψαλίζουμε ως εξής: Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα στο νεροχύτη. Βάζουμε λίγο βαμβάκι στα δόντια μιας μακριάς πιρούνας. Βρέχουμε το βαμβάκι με λίγο καθαρό οινόπνευμα και το ανάβουμε πολύ προσεκτικά με τον αναπτήρα.
«Περνάμε» με τη φλόγα τα σημεία που έχουν τριχούλες μέχρι να καούν. Δεν επιμένουμε περισσότερο από όσο χρειάζεται, για να μη μαυρίσει η πέτσα του κοτόπουλου.
Στήθος Κοτόπουλο: Όλο το στήθος του κοτόπουλου με το κόκκαλο
Αρχικά, αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο και το καθαρίζουμε καλά
Το κοτόπουλο, όταν είναι νωπό εμπεριέχει βακτήρια που μπορούν να
Σωστός χρόνος ψησίματος κοτόπουλου Ολόκληρα μπούτια κοτόπουλου 45-50 λεπτά στους
Μεγάλου Αλεξάνδρου-Κ. Ηλιάδη | Λαγκαδάς | Θεσσαλονίκη
info@kotopoulatourali.gr
Tel: 23940 20730